Изглежда че освен с легендарните си роли, Брад Пит ще остави

...
Изглежда че освен с легендарните си роли, Брад Пит ще остави
Коментари Харесай

Скритият талант на Брад Пит

Изглежда че с изключение на с именитите си функции, Брад Пит ще остави отпечатък във времето и с още един свой талант - актьорът вече умерено може да се назова и ваятел.
 Брад Пит, Blonde, фрак, кецове и новата визия на артиста, която събра погледите на всички
Брад Пит изобщо не е завършил с изненадите

Май започваме да привикваме

58-годишният американец направи своя дебют в пластичното изкуство, подреждайки девет свои произведения в Sara Hilden Art Museum във Финландия.

На събитието в събота, 17 септември, участва неговата другарка - художничката deBranne Treu, която разгорещено разяснява неподозирания талант на Брад.

" Снощи се почерпихме в чест на нашия безценен другар и първото му художествено показване, и всички бяха изумени. Ако кажем, че работата му е страхотна, бихме го подценили, защото той е същински художник, който твори с изключителна пристрастеност и стреме. "

Оригиналните творби на Брад Пит сплотяват няколко произведения под името Self-Inflicted Gunshot Wound to the House, част от които са патрони, кристализирани в платинен силиций. Сред най-внушителните му работи е наподобяваща ковчег огромна бронзова кутия, от която се демонстрират ръце, крайници и лица.

Друга е гипсова стенна статуя, носеща посланието Aiming At You I Saw Me But It Was Too Late This Time, което в превод от британски значи следното: прицелвайки се в теб, аз видях себе си, само че този път беше прекомерно късно.

Сред най-миниатюрните му произведения пък е скромна къща, евентуално направена от дървени блокове и дървесна кора, написа Daily Mail.

Носителят на Оскар е създател и на няколко дървени Candle Holders For Loved Ones (Свещници за обичаните хора), за които той споделя, че са основани по времето на пандемията от ковид.

Типично в свой стил, Брад Пит участва на откриването на изложбата в интересно облекло. Актьорът е бил облечен в есенни тонове - оранжево палто, кафяв гащеризон и кафява каубойска шапка. 
 Брад Пит, Арън Тейлър-Джонсън и описът на звездата от
Тайният лист на Брад Пит

Нова страница в живота на артиста

Освен скулптурите на Брад Пит, в галерията във финландската изложба Sara Hilden Art Museum бяха показани и произведения на художника Томас Хаусаго и артиста Ник Кейв.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР